Niet de gebaande paden volgen, maar een eigen weg kiezen.
Lees Annes verhaal

Solliciteren

Voor het uitvoeren van opdrachten bij onze klanten, zijn wij op zoek naar jonge talenten. Talenten die uit willen groeien tot een gewilde professional en de overheid sterker willen maken door te werken aan veranderingen.

Heb jij een Bachelor of Master diploma, heb je de afgelopen drie jaar je studie afgerond of hooguit drie jaar werkervaring en zit het Durven, Doen en Delen ook in jouw DNA? Laten we samen werken aan jouw persoonlijke groei en een sterke overheid. Ga voor een traineeship bij newpublic. Je kunt op elk moment solliciteren en instromen. Op deze pagina lees je meer over het traineeship bij newpublic.

Wil je ons eerst iets vragen?

 

Onze recruiters Berthe en Cynthia beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ons telefonisch bereiken via onderstaande gegevens. Heb je geen tijd om te bellen? Je kunt ook je vragen stellen via Whatsapp of via de mail.

  • Telefonisch

Cynthia is te bereiken op 0613949489 en Berthe op 0649841394. Kun je ze niet bereiken? Bel dan naar het algemene nummer van Newpublic: 033 76 000 80.

  • Whatsapp

Stel je vragen via Whatsapp tijdens het Newpublic vragenuurtje! Onze recuiters beantwoorden graag jouw vragen elke werkdag van 16:00 uur tot 17:00 uur. Sla Newpublic op als nieuwe contactpersoon onder het nummer 06 16 447 405 en voeg ons toe op Whatsapp.

  • E-mail

Uiteraard kun je ook altijd je vragen en/of verhaal mailen naar c.wassens@newpublic.nl of b.vankesteren@newpublic.nl.

 

Direct solliciteren? Meld je nu aan:

 

Motivatie & Bron

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Anne Knoppert (26)
Studie: Communicatie
Waar: Gemeente Huizen
Opdracht: Social Media Communicatie

Lees Annes verhaal

Out of the Box-dag – leerzaam en hilarisch!

Op 31 maart was het zover. Alle Newpublicers gingen jaarlijks weer een dag “out of the box”. Dat betekent een dag in de huid kruipen van een andere discipline, daar van leren en vooral lachen. Dit keer gingen we naar het Mediapark in Hilversum waar we onze presentatie-skills gingen aanscherpen. En waar kan dat beter…

Lees verder