Nieuws

Trainee Beleidsondersteuning – Deventer

Ben jij een organisatietalent? Er is nog een traineeplaats beschikbaar bij Bevolkingsonderzoek Oost in Deventer per 1 september. Je gaat samenwerken met de manager van twee bevolkingsonderzoeken en je ondersteunt op de inhoud en het proces. Daarbij denk je mee over het werk en doe je innovatieve voorstellen ter verbetering van het proces.

 

Bevolkingsonderzoek Oost

Bevolkingsonderzoek Oost voert in de provincies Gelderland en Overijssel de bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker uit en draagt zorg voor de vroegtijdige opsporing van kanker. Bevolkingsonderzoek Oost is strategisch en operationeel in ontwikkeling. Dit vraagt flexibele medewerkers die in een veranderende organisatie willen werken. Het kantoor is gevestigd in Deventer.

De opdracht

De organisatie zoekt naar ondersteuning in de werkzaamheden en vernieuwende ideeën en voorstellen voor de huidige manier van werken, als voor de digitale transformatie. In deze opdracht werk je samen met de manager van twee bevolkingsonderzoeken: baarmoederhalskanker en darmkanker.

Je bereidt adviezen en vergaderingen voor en je bent daarin ook in staat het cijfermatig te onderbouwen. Je monitort de business cases en doet voorstellen ter verbetering van de kosten en baten. Je denkt na en komt met vernieuwende ideeën voor communicatie en digitale transformatie. Je kan de ideeën omzetten tot concrete verbetervoorstellen, bijvoorbeeld op het vlak van ‘continue cliëntbeleving’. Je kijkt naar effectievere en efficiëntere manieren van werken en doet voorstellen tot procesverbetering. Je spart hierover met de manager en zoekt de verbinding met andere collega’s. Je werkt zowel voor de interne organisatie als voor de regionale en landelijke bijeenkomsten.

Pas jij in dit profiel?

Als jij graag in een organisatie werkt met een maatschappelijk belang, waar veel aandacht is voor jou, voor de kwaliteit van het werk, de servicegerichte dienstverlening en de onderlinge contacten, dan voel jij je vast thuis bij Bevolkingsonderzoek Oost.

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding, liefst een bedrijfskundige of bedrijfseconomische achtergrond
  • Je hebt affiniteit met innovatie en bedrijfsprocessen
  • Je bent daadkrachtig, enthousiast en punctueel
  • Je blinkt uit in je mondelinge en schriftelijke communicatie.
  • Je bent organisatorisch en analytisch sterk.
  • Je bent proactief, hebt lef, durf en een eigen mening
  • Het is een pré als je in de omgeving van Deventer en omstreken woonachtig bent.

Een uitdagend traineeprogramma gericht op jouw ontwikkeling
Wil jij je vastbijten in deze opdracht?  Om hierin je eigen weg te vinden, je talenten te leren kennen en te ontdekken hoe je die optimaal kunt inzetten, volg je ons unieke traineeprogramma.

In dit programma werk je met je eigen coach niet alleen aan je persoonlijke ontwikkeling, er is bovendien alle ruimte om je ervaringen te delen, vragen uit de praktijk in te brengen en te leren van collega trainees.

Ga je ervoor?
Solliciteer dan via de sollicitatiepagina en motiveer helder waarom jij de ideale kandidaat bent voor dit traineeship. Wil je graag wat meer weten? Mail gerust je vraag naar Aruna Radjkoemar (radjkoemar@kv.nl).

 

De traineeships voor Zorg, Onderwijs, Kinderopvang en andere maatschappelijke organisaties worden uitgevoerd in een samenwerking tussen Newpublic en K+V.