Vacature

Nog 1 traineeplek vrij bij gemeente Urk!

Volg ons traineeship als Junior beleidsmedewerker Civiele techniek!

Op zoek naar een traineeship met veel verantwoordelijkheid waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en waar je veel kunt leren? Ben je HBO/WO afgestudeerd en heb je een passie om de lokale overheid te versterken met jouw ondernemerschap? Solliciteer dan voor trainee bij Gemeente Urk.

De gemeente Urk is een moderne, wendbare, klantgerichte en ondernemende netwerkorganisatie. De gemeente werkt inmiddels ruim een jaar met 4 trainees van Newpublic. De samenwerking tussen de trainees en de gemeente verloopt zo goed, dat opnieuw de keuze is gemaakt om trainees voor de periode van 2 jaar in te zetten. Jij kunt daar één van zijn!

De lijnen zijn kort en je krijgt als trainee direct veel verantwoordelijkheden!

De organisatie van de gemeente Urk is relatief kleinschalig. Hierdoor is geen dag hetzelfde, zijn de lijnen kort en krijg je als trainee direct veel verantwoordelijkheden! Uiteraard word je goed begeleid en worden jouw frisse ideeën serieus genomen. Er is ruimte om leren, te vallen en weer op te staan. De organisatiecultuur is informeel en gericht op samenwerking, maatschappelijke betrokkenheid, vernieuwing en openheid.

 

Opdrachten

Gemeente Urk heeft weer twee uitdagende traineeplekken beschikbaar. Het zijn opdrachten waar jij echt je tanden in kan zetten en met jouw frisse blik het verschil kan maken. Samenwerken, ondernemerschap en resultaat zijn de sleutelwoorden. Benieuwd hoe het is om bij de gemeente Urk aan de slag te gaan? Vier Newpublic-trainees gingen je al voor. Op deze pagina leggen ze uit waarom de gemeente Urk zo aantrekkelijk is!

 

Traineeship

Je treedt in dienst van Newpublic en neemt deel aan ons tweejarige traineeship. Naast de opdracht die je voor gemeente Urk uitvoert, volg je ons opleidingsprogramma en word je door ons begeleid in het werk bij de gemeente. In het opleidingsprogramma ligt de nadruk op persoonlijke ontwikkeling waar jij zelf regie over krijgt. Het programma is gevarieerd, intensief en uitdagend en zo ingericht dat je het geleerde direct kunt toepassen in jouw opdracht bij de gemeente Urk.

 

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig en durft de juiste vragen te stellen. Je bent een spiegel voor anderen én durft ook zelf in de spiegel te kijken. Je bent maatschappelijk betrokken en opvallend sterk in het opbouwen en onderhouden van een netwerk. Een verbinder pur sang die met sensitiviteit, doortastend en pragmatisch te werk gaat. Herken jij jezelf hierin en heb je zin om zo een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de gemeente? Ga dan voor één van de volgende opdrachten:

 

Junior beleidsmedewerker Civiele techniek

Deze uitdagende functie bied je de mogelijkheid om meerdere rollen te verkennen: projectleider, uitvoeringsbegeleider, beleidsmaker, omgevingsmanager en meer. Je werkt binnen de brede context van wegenbouw, riolering, stedelijk water, groen, bruggen, etc. We zoeken kandidaten die een opleiding Civiele techniek (of hieraan gerelateerd) hebben afgerond en projectmatig en communicatief sterk zijn.

 

Junior beleidsmedewerker recreatie en toerisme (deze plek is ingevuld en niet meer beschikbaar)

Als Junior beleidsmedewerker ga je aan de slag om Urk op het gebied van recreatie en toerisme nóg beter op de kaart te zetten. Je verbindt partijen als de regio, provincie, stichtingen en ondernemersfondsen voor dit doel. Voor de functie zoeken we iemand die sterk communiceert, kan onderzoeken maar ook een echte doener is.

 

Wat vragen we verder?

Je hebt je HBO of WO opleiding afgerond die aansluit bij één van de bovenstaande opdrachten. Je staat te popelen om aan de slag te gaan in de publieke sector. Je hebt ‘iets’ met de regio en aantoonbare affiniteit met een van de genoemde opdrachten. Een traineeship past bij jou, omdat je jezelf graag verder persoonlijk wil ontwikkelen en het leuk vindt om daarin met andere trainees op te trekken. Tot slot spreekt het je aan om na je traineeship in dienst te treden bij gemeente Urk.

 

Zin om te solliciteren?

We maken graag kennis met je. Overtuig ons van jouw kunnen door het sollicitatieformulier op deze pagina in te vullen en je cv te uploaden. Heb je vragen over de vacatures of wil je meer weten over het Newpublic traineeship, bel dan met  Newpublic: 033 76 000 80.

 

 

Waarom Gemeente Urk?

Vier trainees geven aan wat het werk zo leuk maakt. Lees de top vier

Jelle ging je voor als trainee

Hoe ziet een dag uit zijn traineeleven eruit? Lees zijn verhaal