Interne vacatures

Vacature Fieldmanager

Zijn wij jouw nieuwe werkgever?

Newpublic versterkt provincies en gemeenten. Met jong talent dat we met uiterste zorg werven, selecteren en opleiden. We hebben een uitgebreid en uniek traineeprogramma waarmee we trainees de bagage meegeven om veranderingen in gang te kunnen zetten bij overheidsorganisaties. En waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot gewilde professionals.

Kom je bij ons werken, dan ontmoet je enthousiaste, ondernemende en energieke collega’s die anders durven kijken, die gaan voor resultaat en hun ideeën vol enthousiasme delen. Kortom, die durven, doen en delen.

Zo willen we jou inzetten.

Als fieldmanager ben jij de link tussen trainee, opdrachtgever en het interne Newpublic team. De begeleiding van onze trainees staat hierbij centraal. In één op één gesprekken faciliteer je de ontwikkeling van de trainee, bespreek je persoonlijkheidstesten en volg je het functioneren van de trainee op de opdracht. Officieel ben jij de leidinggevende van de trainee. Je faciliteert de trainee en de opdrachtgever bij het scherp stellen en uitspreken van wederzijdse verwachtingen en bespreekt de voortgang van de opdracht op basis van de gemaakte afspraken. Je bent daarbij het visitekaartje van Newpublic richting de opdrachtgever en helpt hem ook zijn rol naar trainees goed in te vullen. Verder werk je mee aan de uitvoering van het opleidingsprogramma en zorg je er samen met onze accountmanagers en recruiters voor dat de juiste medewerkers worden ingezet op de juiste opdracht.

Spreekt die rol jou aan?

Dan is het zaak te checken of je alles in huis hebt voor deze baan. Dit vinden we belangrijk: je hebt een hbo- of wo-opleiding en al een paar jaar ervaring opgedaan in een leidinggevende of coachende functie. Daarnaast:

 • Ben je een tikkeltje commercieel ingesteld en bovenal een ‘mensenmens’;
 • Zet je graag anderen in spotlight en blink je communicatief dan ook uit;
 • Zie je jezelf als een ‘doener’ die snel kan schakelen en overzicht houdt;
 • Wil je graag meewerken aan onze missie om een bijdrage te leveren aan een veranderende overheid;
 • Tot slot, en misschien wel het belangrijkste, je zoekt vooral een werkomgeving waarin jij je thuis voelt!

Dit staat er tegenover:

Het is een pittige baan, maar daar staat dan ook wat tegenover. Heel veel lol, dat ten eerste. Daarnaast krijg jij:

 • Een goed salaris wat past bij jouw leeftijd/ervaring;
 • Een teambonus;
 • Een auto van de zaak om jouw trainees op locatie te bezoeken;
 • Natuurlijk ontvang jij een laptop om je werk op alle locaties goed te kunnen uitvoeren;
 • Een aantrekkelijke  pensioenregeling en telefoonvergoeding;
 • Een opleidingsbudget om jezelf te blijven ontwikkelen (want dat willen we allemaal!).

Klinkt als doen?

Stuur dan vandaag nog jouw cv en toelichting naar Tiemen Storm via t.storm@newpublic.nl. Wil je eerst meer weten over de vacature of onze organisatie? Bel ons dan op 06- 53816048. We kijken ernaar uit kennis met je te maken!