Interne vacatures

Vacature senior recruiter

Zijn wij jouw nieuwe werkgever?

Newpublic versterkt en verandert provincies en gemeenten. Met jong talent dat we met uiterste zorg werven, selecteren en opleiden. We hebben een uitgebreid en uniek traineeprogramma waarmee we trainees de bagage meegeven om veranderingen in gang te kunnen zetten bij overheidsorganisaties. En waarmee ze zichzelf kunnen ontwikkelen tot gewilde professionals. Desgewenst helpen we onze klanten wanneer ze hun eigen programma willen opzetten.

Kom je bij ons werken, dan ontmoet je enthousiaste, nieuwsgierige, ondernemende en energieke collega’s in een inspirerende werkomgeving!

Dit verwachten we van een recruiter bij Newpublic

Bij Newpublic zijn onze recruiters voortdurend op zoek naar jonge, getalenteerde mensen die het verschil kunnen én willen maken. Universitair geschoolde generalisten met maximaal drie jaar werkervaring. Maatschappelijk betrokken, frisse geesten die geloven in een betere wereld. In een maakbare wereld. Dat zijn de pioniers van morgen. In de rol van recruiter heb jij samen met je collega de verantwoordelijkheid om deze jonge talenten te werven, te selecteren te boeien en te binden! Je werft en selecteert voor het verrijken van onze talentpool én je werft en selecteert voor specifieke opdrachten voor het traineeship.

Ons succes wordt mede bepaald door jouw skills om deze talenten te scouten en te selecteren en Newpublic als werkgever neer te zetten. Je publiceert onze opdrachten op de relevante sociale media, zoekt kandidaten via LinkedIn en je zoekt voortdurend nieuwe mogelijkheden om toptalent aan ons te binden. Na het eerst contact en een uitgebreid diepte-interview houd je intensief contact en bespreek je de mogelijkheden met onze regiomanagers en je collega recruiter. Zolang er nog geen opdracht is voor de potentiele trainee houd je goed contact en doe je er alles aan om de trainee aan ons te blijven binden. Wanneer de regiomanager een mooie opdracht voor een trainee heeft, maak je samen met hem/haar een plan van aanpak en zorg je dat je snel meerdere topkandidaten hebt, die uitstekend op de opdracht passen.

Verder ontwikkel je nieuwe manieren van werven en sluit je aan bij onze speed meets en andere bestaande recruitment events. Verder ontwerp je projectmatig  op maat gemaakte werving en selectie campagnes, om ze vervolgens ook te organiseren en uit te voeren. Ook voer je selectieassessments uit. Natuurlijk vind je het leuk om de data van recruitment bij te houden om daarvan te leren en jezelf en Newpublic verder te laten groeien. Kort samengevat, de vijf redenen waarom je als recruiter bij Newpublic zou willen werken:

  1. Je spreekt elke week enthousiaste, jonge pioniers met een passie voor de overheid
  2. Je wordt actief aangemoedigd om zelf ook de pionier van morgen te zijn
  3. Je krijgt alle vrijheid om jouw rol naar eigen inzicht in te vullen
  4. Je komt terecht in een creatieve, gezellige en professionele organisatie 
  5. Jouw werkplek: een fantastische homebase inclusief fotohokje, tafeltennistafel en verse bonenkoffie!
Spreekt deze rol jou aan?

Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Dit vinden we belangrijk: je hebt een HBO opleiding en/of je bent een pragmatische WO-er. Je hebt minimaal drie jaar ervaring opgedaan als commerciële recruiter, corporate recruiter of in een rol als intercedent. Als recruiter weet je wat je moet doen om successen te boeken. Je legt de lat hoog voor jezelf, je bent proactief en creatief en je hebt een winnaarsmentaliteit. Het zou helpen als je ervaring hebt met recruitment binnen de publieke sector en met het vinden, binden en boeien van jong talent. Bij voorkeur wil je zo’n 24 – 32 uur in de week bij ons werken. Maar ook geïnteresseerde fulltimers worden verzocht te solliciteren. Tot slot, en misschien wel het belangrijkste, je zoekt vooral een werkomgeving waarin jij je thuis voelt!

Dit staat er tegenover

Je ontvangt een goed salaris, een telefoonvergoeding en een opleidingsbudget/plan. Wil je nog beter worden in je werk? Dan krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Jij kiest wat je wilt, Newpublic faciliteert jou daarin.

Solliciteren

Interesse? Solliciteer dan direct. Je kunt jouw CV + motivatie mailen naar Tiemen Storm, via t.storm@newpublic.nl.

Wil je eerst meer weten over de vacature of onze organisatie? Bel dan Tiemen via 06 53816048.