Nieuws

5 redenen om voor het Mastership Finance & Control te kiezen

Je kunt je nog tot 31 december 2021 aanmelden voor het  Mastership Finance & Control. Dat betekent: snel een keuze maken. Daarom maken wij het je makkelijk en zetten we vijf redenen op een rij waarom dit mastership een fantastische start is voor jouw carrière.

1. Jij krijgt ‘the best of both worlds’. Dit mastership is vormgegeven door Berenschot en Newpublic samen. Ervaren adviseurs van Berenschot verzorgen inhoudelijke trainingen en voorzien jou van alle kennis en skills die de Financieel Adviseur 3.0 nodig heeft. Na het afronden van het masterprogramma ontvang je een certificaat van de VU Amsterdam. Samen met Newpublic ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en volg je trainingen en intervisie, zodat je als professional nog steviger in je schoenen komt te staan.

2. Betekenisvol werk, waar jij het verschil maakt. Veel overheidsorganisaties willen vernieuwen en niet meer doen zoals ze het altijd al deden. Jouw hulp komt hierbij goed van pas! Met jouw frisse blik zet jij de gemeente aan het denken. Kan het misschien ook anders? Beter? Of makkelijker? Zo kan je een echte verandering teweeg brengen.

3. We gaan op zoek naar een opdracht die bij jou past én niet andersom. We kijken naar jouw interesses, drijfveren en kwaliteiten en onderzoeken dit samen. Onze talentmanagers Mirelle en Saskia helpen je hierbij. Waar wil jij maatschappelijke impact maken? Zo zorgen we ervoor dat je écht op je plek zit en elke dag met plezier naar je werk gaat.

4. Je doet het niet alleen, maar samen. Het opleidingsprogramma volg je samen met andere trainees. Ervaringen die je als starter op de werkvloer opdoet, kan je met het delen. Wij merken dat veel van onze trainees dit een meerwaarde vinden. Samen sparren en van elkaar leren zorgt nou eenmaal voor snelle groei én is ontzettend leuk!

5. Werken bij Newpublic is fun! Bij  ons is er naast leren en werken voldoende ruimte voor ontspanning en plezier. Er heerst bij ons een informele sfeer en je kent iedereen door de opleidingsdagen en extra activiteiten. Dan kan je denken aan borrels, een zomerfeest en sinterkerst. Wij zorgen ervoor dat je je thuis voelt bij ons!

Meer weten over het Mastership? Lees dan de verhalen van onze alumni!

Al meerdere trainees gingen jou voor in dit Mastership! Na een succesvolle afronding van hun mastership, zijn zij in dienst getreden bij een gemeente. Lees hier de verhalen van alumni Tim Ketelaars en Maarten van Houten, waarin ze je terugblikken op hun tijd bij Newpublic. Wil je liever meteen contact met de expert van dit mastership? Dat kan! Onze collega Stijn Zootjes staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en met jou mee te denken. Je bereikt Stijn via: s.zootjes@newpublic.nl of 06-81213930