Ben jij een echte pionier?

Jonge, getalenteerde mensen die het verschil kunnen én willen maken. Universitair geschoolde generalisten met maximaal drie jaar werkervaring. Maatschappelijk betrokken, frisse geesten die geloven in een betere wereld. In een maakbare wereld. Dat zijn de pioniers van morgen. Pas jij in dit profiel? Neem de proef op de som!
1/6
Je bent trainee bij een gemeente. Het is een interessante organisatie met leuke mensen. Er is alleen één ding: er wordt niet echt efficiënt vergaderd. Wat doe je?
2/6
Wat doe jij het liefst tijdens jouw traineeship?
3/6
Je krijgt als trainee een beleidsopdracht. Je wordt gevraagd om met aanbevelingen te komen waarmee de veiligheid binnen een wijk vergroot kan worden. Wat doe je?
4/6
Een traineeship kun je op eindeloos veel manieren inrichten. Wat vind jij het prettigst?
5/6
Om veranderingen te initiëren en succesvol door te voeren is het zaak om…
6/6
Tijdens de opleidingsdag “persoonlijke effectiviteit” vind je dat een collega trainee niet zo prettig reageert. Hoe ga je daarmee om?
uitslag

Je bent 100% pionier van morgen

Heb jij een hoog percentage? Misschien schuilt er in jou een echte pionier. Is je score niet zo hoog? Een echte pionier laat zich er niet door weerhouden. Wij geloven dat je niet als pionier geboren hoeft te zijn om er een te worden.

Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze kandidaten die willen werken aan hun persoonlijke groei en samen met ons de overheid sterker willen maken.

Lijkt het je leuk om nader kennis te maken? Neem gerust contact met ons op of solliciteer direct voor een traineeship.

Wat je score ook is, de test is geen officiële wetenschappelijk onderbouwde test en enkel bedoeld om je een eerste indruk te geven.

Wil je meer informatie?

Onze recruiter beantwoordt graag al jouw vragen.

Neem contact op

Direct solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten.

Bekijk de mogelijkheden

Voorbeeldopdracht
Overwinnen in het sociale domein

Suzan Mandemakers werkt als beleidsadviseur bij zorgorganisatie MEEplus.

Lees verder