FAQ

Hoe kan ik solliciteren?

Newpublic is altijd op zoek naar kandidaten. Je kan dan ook op ieder gewenst moment solliciteren voor een traineeship door het formulier op de sollicitatiepagina in te vullen en je cv te uploaden. Daarnaast zijn we regelmatig op zoek naar trainees voor specifieke opdrachtgevers en opdrachten. Deze vacatures vind je op deze pagina.

Wat gebeurt er na mijn sollicitatie?

De volgende stappen kun je doorlopen voordat je bij ons komt werken:

  1. Klik op direct solliciteren en vul ons online sollicitatie formulier in. Binnen enkele neemt Mariette contact met je op.

 

  1. Telefonisch interview. Waarom ben jij de pionier die wij zoeken? We maken graag kennis met je in een telefonisch gesprek.

 

  1. Kennismakingsgesprek bij Newpublic-headquarters. Wie ben je? Wat vindt je belangrijk? Wie zijn wij? Samen zoeken we uit of jij past in ons traineeship.

 

  1. Gesprek opdrachtgever. Wij vinden een passende opdracht voor jou. Jij hoeft alleen nog maar de opdrachtgever te overtuigen.

 

  1. Het hele proces doorstaan? Gefeliciteerd! Na het arbeidsvoorwaardegesprek start jij met de opdracht van je dromen! En wij zien jou graag op de vrijdagmiddag borrel!

De meeste Newpublicers startten op een traineeopdracht, tussen de 1 en 3 maanden na de sollicatieprocedure.

Gemeente Lelystad kiest voor Newpublic

Newpublic is na gunning van een Europese aanbesteding  voor de komende 5 jaar partner van gemeente Lelystad voor het inzetten, opleiden en begeleiden van trainees.

Lees verder