Het traineeship van Newpublic

Met een traineeship bij newpublic ontwikkel je jezelf binnen twee jaar tot een gewilde professional. Je kunt overal in het land terecht bij gemeenten en andere opdrachtgevers. Daarbij heb je keuze uit een groot aantal, zeer uitdagende opdrachten. En met ons eigenzinnige trainingsprogramma geef je een boost aan je persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Meer over het traineeship Direct solliciteren


Ontdek ook onze masterships

Ben je op zoek naar een traineeship met verdere verdieping in bijvoorbeeld financiën of inclusie? Ga dan voor onze masterships! Op dit moment kan je solliciteren voor het mastership financieel adviseur en het mastership inclusief leiderschap.

Mastership inclusief leiderschap

Zie jij de kracht van verschil en wil jij binnen een overheidsorganisatie handen en voeten geven aan diversiteit en inclusie? Met dit mastership ontwikkel je jezelf in 1,5 jaar tot de inclusieve leider van de toekomst.

Meer over dit mastership

Mastership Financieel Adviseur

De overheid verandert en kan jong talent met een frisse blik goed gebruiken. Ook op het gebied van financiën. Is dat je terrein en ambieer je een adviesfunctie bij een gemeente of overheidsorganisatie? Met het mastership financieel adviseur groei je in 1,5 jaar naar de functie van financieel adviseur of business controller.

Meer over dit mastership

LAAT JE INSPIREREN DOOR TRAINEES DIE JE VOORGINGEN

Voorbeeldopdracht

Jezelf overbodig maken in de openbare ruimte

2 oktober 2020

Achter elke straat, boom, perk en bank in de openbare ruimte zit financiële administratie. En dat is waar Ward Hoop zich bij gemeente Eindhoven mee bezighoudt.

Lees verder
Voorbeeldopdracht

Groentje met lef!

11 september 2020

Fennie, werkzaam bij Zorgbelang Inclusief, vertelt vol enthousiasme over haar functie als projectmedewerker en de toegevoegde waarde van het opleidingsprogramma.

Lees verder
Voorbeeldopdracht

Tim, een ondernemende junior inkoop adviseur

14 augustus 2020

Tim werkt nu nog voornamelijk vanuit huis als junior inkoop adviseur bij de gemeente Waalwijk. Hij vertelt over de veelzijdigheid van zijn functie en hoe doe trainingen van Newpublic hem nog meer in zijn kracht hebben gezet.

Lees verder