Het traineeship van Newpublic

Met een traineeship bij newpublic ontwikkel je jezelf binnen anderhalf jaar tot een gewilde professional. Je kunt overal in het land terecht bij gemeenten en andere opdrachtgevers. Daarbij heb je keuze uit een groot aantal, zeer uitdagende opdrachten. En met ons eigenzinnige trainingsprogramma geef je een boost aan je persoonlijke én professionele ontwikkeling.

Meer over het traineeship Direct solliciteren


Ontdek ook onze masterships

Ben je op zoek naar een traineeship met verdere verdieping in bijvoorbeeld financiën of inclusie? Ga dan voor onze masterships! Op dit moment kan je solliciteren voor het mastership financieel adviseur en het mastership inclusief leiderschap.

Mastership Communicatie

Ben jij een enthousiaste young professional met een passie voor communicatie én het werken in de publieke sector? Heb jij de ambitie om alle facetten van dit mooie vak te ontdekken? En heb je zin om met jouw creativiteit en lef de dingen anders te doen, dan dat men ze altijd al deed? Dan is het Mastership Communicatie jou op het lijf geschreven! Binnen 1,5 jaar ontwikkel jij je tot een allround communicatieprofessional met stevige adviesvaardigheden.

Meer over dit mastership

Mastership inclusief leiderschap

Zie jij de kracht van verschil en wil jij binnen een overheidsorganisatie handen en voeten geven aan diversiteit en inclusie? Met dit mastership ontwikkel je jezelf in 1,5 jaar tot de inclusieve leider van de toekomst.

Meer over dit mastership

Mastership Financieel Adviseur

De overheid verandert en kan jong talent met een frisse blik goed gebruiken. Ook op het gebied van financiën. Is dat je terrein en ambieer je een adviesfunctie bij een gemeente of overheidsorganisatie? Met het mastership financieel adviseur groei je in 1,5 jaar naar de functie van financieel adviseur of business controller.

Meer over dit mastership

Mastership Energietransitie

De energietransitie is één van de meest complexe uitdagingen waar Nederland voor staat. De doelen uit het Klimaatakkoord vragen om energieprofessionals die van de energietransitie een succes weten te maken. Dit mastership stoomt jou klaar om als energieprofessional direct aan de slag te gaan bij een gemeenteorganisatie.

Meer over dit mastership

LAAT JE INSPIREREN DOOR TRAINEES DIE JE VOORGINGEN

Voorbeeldopdracht

Adviseur duurzaamheid bij gemeente Sliedrecht

18 mei 2021

Rowan is in februari vorig jaar begonnen als beleidsmedewerker in de gemeente Sliedrecht.

Lees verder
Voorbeeldopdracht

Jezelf overbodig maken in de openbare ruimte

2 oktober 2020

Achter elke straat, boom, perk en bank in de openbare ruimte zit financiële administratie. En dat is waar Ward Hoop zich bij gemeente Eindhoven mee bezighoudt.

Lees verder
Voorbeeldopdracht

Groentje met lef!

11 september 2020

Fennie, werkzaam bij Zorgbelang Inclusief, vertelt vol enthousiasme over haar functie als projectmedewerker en de toegevoegde waarde van het opleidingsprogramma.

Lees verder