De trainingen hebben mij handvatten gegeven om mijn impact te vergroten.
Lees Linda's verhaal

Bent u op zoek naar trainees?

De inzet van trainees kan op verschillende manieren waardevol zijn om veranderingen in uw organisatie tot stand te brengen. Misschien heeft u behoefte aan extra mankracht of een frisse blik om processen anders aan te pakken. Of zoekt u een nieuwe generatie medewerkers die zorgen voor een cultuurimpuls en uw collega’s kunnen helpen met nieuwe vaardigheden en kennis. Wat de reden ook is, bij newpublic vindt u getalenteerde trainees die bij u aan de slag willen om het verschil te maken.

Newpublic versterkt op landelijke schaal gemeenten en overheden met jong talent. Jaarlijks werven we meer dan vijfhonderd ambitieuze en maatschappelijk betrokken WO-ers en plaatsen we meer dan honderd trainees bij gemeenten, provincies, ZBO’s en andere overheden.

Bent u op zoek naar veranderkracht?

Het werven, selecteren en opleiden van trainees voor gemeenten en andere overheidsorganisaties, is ons specialisme. Ons ervaren recruitmentteam maakt daarbij gebruik van een groot netwerk van kandidaten, trainees en ex trainees, zowel landelijk als regionaal. Als het gaat om de inzet van wervingskanalen en selectiemiddelen, weten we dankzij onze jarenlange ervaring wat wel en wat niet werkt. En mocht u meerdere trainees tegelijk willen inzetten dan organiseren we voor u een talentendag waarop u de kandidaten kunt ontmoeten die naadloos aansluiten bij het profiel dat u voor ogen hebt.

Durven, Doen en Delen

Onze Durven, Doen en Delen filosofie staat centraal in de wijze waarop we jong talent begeleiden naar beroepsveranderaar. Het is ook de leidraad voor de manier waarop onze trainees te werk gaan binnen hun opdrachten. Durf anders te kijken, behaal resultaten en deel je ideeën met enthousiasme, zodat krachtige verbindingen ontstaan. Binnen de organisatie en daarbuiten. Dat is wat we onze trainees meegeven.

Uniek opleidingsprogramma

Een belangrijk onderdeel van het twee jaar durende traineeship is ons unieke opleidingsprogramma dat de newpublicers de bagage meegeeft om veranderingen in gang te kunnen zetten en waarmee zij zichzelf kunnen ontwikkelen tot gewilde professionals. Dat zij daarin slagen blijkt wel uit het feit dat meer dan de helft van de newpublicers een vaste baan krijgt aangeboden bij de opdrachtgever waar ze hun traineeship hebben doorlopen.

Van regisseur tot beleidsmaker

U kunt onze trainees voor verschillende opdrachten en functies inzetten, bijvoorbeeld als regisseur, projectleider of beleidsmaker. In overleg met u bepalen we welke competenties nodig zijn en welke kandidaten het beste bij uw opdracht passen. We begeleiden hen nauwgezet in het succesvol uitvoeren van hun project.

En daar blijft het niet bij. Samen met u kijken we continu hoe we de toegevoegde waarde van de trainees kunnen vergroten. Wilt u bijvoorbeeld meer ondernemerschap? Of een andere toevoeging in uw organisatiecultuur? Het is onze uitdaging om uw doelstellingen perfect af te stemmen op de ontwikkeldoelen van de trainees. Zo haalt u het maximale uit uw newpublic talent.

Wilt u uw eigen traineeprogramma?

Dat kan! Onze expertise en ervaring zetten we namelijk ook in voor klanten die hun eigen traineeprogramma willen opzetten. We analyseren uw behoeftes en doelstellingen en stellen samen met u een traineeship samen dat daar perfect op aansluit.

 

Op zoek naar trainees? Laten we snel de mogelijkheden bespreken. Contact
Blog Tiemen Storm “Jong talent. Klinkt leuk, maar hoe pak ik dat aan?” Lees hier

Linda Sleeuwenhoek (26)
Studie: Bestuurskunde
Werkt bij: Gemeente Apeldoorn
Opdracht: structurele sturings- en managementinformatie

Lees Linda's verhaal
Oud trainee Lobke blikt terug..

Mijn eigen kansen creëren, blijven leren en dat je fouten mag maken.

Lees verder