Solliciteren

Heb jij een Bachelor of Master diploma, heb je de afgelopen drie jaar je studie afgerond of hooguit drie jaar werkervaring en herken jij je in het profiel van de pionier van morgen? Laten we samen de overheid sterker maken. Jou sterker maken. En groei uit tot een gewilde professional die het verschil kan maken.

Goed om te weten

Je kunt op elk moment solliciteren door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt altijd van ons een reactie. Maatschappelijke betrokkenheid, affiniteit met de overheid en de wil om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling zijn belangrijke criteria. Heb je vanuit een stage bij een overheidsorganisatie gewerkt? Of activiteiten ondernomen waaruit blijkt dat je aan je zelf wilt werken? Geef dat dan aan in jouw motivatie en CV.

Eerst meer weten over het traineeship?

Op deze pagina lees je meer over een traineeship bij newpublic.

Wil je ons iets vragen?

Je kunt Rozemarijn van Rossem van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereiken op
06 – 18065168!

Stuur je liever een mail? Stuur dan je vraag naar info@newpublic.nl

Vul onderstaand formulier in als je direct wilt solliciteren

 

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M
8M
Toevoegen

Motivatie & Bron

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

 

 

 

Voorbeeldopdracht
Gemeente Waddinxveen & Anne Faber

Iemand die op een natuurlijke manier waardevolle verbindingen legt, dat is een verbinder. De verbinder is even onbevangen als onbevlekt en onbevooroordeeld. Het is ook iemand die wars is van hiërarchie en altijd denkt in mogelijkheden. Anne Faber herkent zich daar wel in, in dat denken in mogelijkheden. Als Beleidsmedewerker inkoop sociaal domein bij gemeente…

Lees verder