Onze aanpak draagt bij aan
een succesvolle opdracht

Iedere organisatie, iedere complexe veranderopdracht is uniek. Wij detacheren dan ook niet zomaar jong talent, wij voegen daar nog veel aan toe. Alles is erop gericht om jong talent in haar krachte zetten zodat jouw opdracht met succes wordt afgerond.

Een neus voor talent

Om voor jouw organisaties de perfecte kandidaat te vinden, maakt ons recruitmentteam gebruik van een groot netwerk van kandidaten, trainees en ex-trainees, zowel landelijk als regionaal. Als het gaat om de inzet van wervingskanalen en selectiemiddelen, weten we dankzij onze jarenlange ervaring wat wel en wat niet werkt.

We maken het SMART

Met gericht advies, persoonlijke begeleiding en intensieve training doen we er alles aan om de trainee te laten slagen in zijn of haar opdracht. We maken vooraf met elkaar kraakhelder wat je van de trainee mag verwachten en wanneer hij of zij geslaagd is in zijn missie.

Eigenzinnig opleidingsprogramma

De persoonlijke begeleiding van gecertificeerde coaches waar de trainees gedurende hun traineeship op kunnen rekenen vormt, samen met het trainingsprogramma, één van de belangrijkste succesfactoren.

Eens in de twee weken keren de trainees terug naar hun homebase in Amersfoort. Op die trainingsdag leren zij zichzelf beter kennen, leren ze van elkaar en werken ze aan de competenties die nodig zijn om:

  • De context van een gemeente te begrijpen, zodat de trainee snel kan invoegen en toevoegen
  • Onbevangenheid en frisheid als wapen in te zetten, bijvoorbeeld om de organisatie een spiegel voor te houden of out-of-the-box oplossingen te bedenken
  • Kennis (vanuit eigen opleiding en ervaring) toe te voegen
  • Te verbinden en mensen mee te krijgen in veranderingen
  • Te leren van externe partijen en de verkregen kennis en inzichten te delen in de organisatie
  • Een netwerk op te bouwen van o.a. gelijkgestemden, sprekers, trainers en andere overheidsprofessionals.

Ook essentiële vaardigheden als presenteren, projectmatig werken en verandermanagement komen aan bod. Niet in een klassiek klasje, maar in de vorm van serious games, masterclasses en interactieve sessies. Gevarieerd, intensief, uitdagend en allesbehalve saai.

Iedere trainee zijn eigen fieldmanager

Onze trainees staan aan het begin van hun carrière. Daarin kunnen ze wat extra begeleiding goed gebruiken.  Het mooie is dat wij jou daarin kunnen ontzorgen. Iedere trainee heeft namelijk een eigen fieldmanager. De fieldmanager kun je zien als een coach die zowel de persoonlijke en professionele ontwikkeling in de gaten houdt als de invulling van de opdracht. De fieldmanager zorgt er bovendien voor dat de verwachtingen tussen trainee en organisatie helder zijn en zo nodig worden bijgesteld.

Jouw eigen traineeprogramma?

Dat kan! Onze expertise en ervaring zetten we namelijk ook in voor klanten die hun eigen traineeprogramma willen opzetten. We analyseren jouw behoeftes en doelstellingen en stellen samen een traineeship samen dat daar perfect op aansluit. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

De pioniers van morgen...

Dat zijn vrijdenkers, slimme doeners én vastbijters.

Lees verder

Hoe je pioniers kan inzetten?

Van volledig uitbesteden tot eigen traineeprogramma.

Lees verder

Nieuw: Mastership Financieel Adviseur

Combineert pionierkracht met up-to-date financiele kennis

Lees verder

Voorbeeldopdracht
Groen en fris. De perfecte match

Nadia Fievet werkt als regisseur openbare ruimte bij gemeente Waddinxveen.

Lees verder