Vandaag aan de slag met onze pioniers van morgen

Vraagt de toekomst van jouw organisatie om jonge geesten met een frisse blik? Om professionals die niet terugdeinzen voor complexe materie? Om pioniers met het lef en de onbevangenheid om nieuwe wegen in te slaan en onorthodoxe ideeën aan te dragen? En met het vermogen om in co-creatie veranderingen in gang te zetten?

Als geen ander weet Newpublic deze pioniers van morgen aan te trekken en in hun kracht te zetten. Met het doel overheidsorganisaties te helpen met de veranderingen waar zij voor staan.

Maak kennis met onze pioniers

De pioniers van morgen? Dat is jong talent dat het verschil kan én wil maken voor een moderne overheid. Talent dat we met de uiterste zorg selecteren, trainen en begeleiden. Wat kenmerkt deze pioniers en wat levert jou dat op?

Maak kennis met onze pioniers >

Waar zet jij onze pioniers voor in?

Bij newpublic vind je trainees die je flexibel kan inzetten op diverse thema’s, binnen meerdere domeinen en in verschillende rollen. Desgewenst op zeer korte termijn, want de verandering van morgen begint vandaag.

Ontdek de mogelijkheden >

Hoe geeft onze aanpak succes in jouw opdracht?

Iedere organisatie, iedere veranderopdracht is uniek. We gaan daarom verder dan het inzetten van jong talent met het juiste profiel voor jouw opdracht. Onze aanpak zet én houdt onze pioniers in hun kracht.

Zo leveren we maatwerk >

Waarom kiezen voor newpublic?

Newpublic werd in 2010 opgericht vanuit de droom om jonge, talentvolle mensen in hun kracht te zetten en met deze starters veranderingen te realiseren die de overheid sterker maken.

Lees meer over hét verschil >

NIEUW: Mastership Financieel Adviseur

Combineert pionierkracht met up-to-date financiële kennis

Lees verder