Waar zet jij onze
pioniers voor in?

Pioniers van morgen die vandaag aan de slag kunnen? Bij newpublic vind je trainees die je flexibel kan inzetten op diverse thema’s, binnen meerdere domeinen en in verschillende rollen. Misschien ben je op zoek extra mankracht of een frisse blik om processen anders aan te pakken. Of zoek je een nieuwe generatie medewerkers die zorgt voor een cultuurimpuls. Het kan allemaal. Desgewenst op zeer korte termijn.

Welke pionier zoek jij?

Kies je voor newpublic, dan ben je verzekerd van universitair geschoolde generalisten met maximaal drie jaar werkervaring. Onze trainees zijn maatschappelijk betrokken trainees die klaar staan om in jouw organisatie projecten of veranderopdrachten van de grond te krijgen. Als ontdekker, maker of overwinnaar.

Op deze pagina lees je meer over de rollen die onze pioniers kunnen vervullen.

Van sociaal domein tot informatiemanagement

De pioniers van newpublic zijn inzetbaar binnen alle domeinen waar verandering plaatsvindt. Openbare ruimte bijvoorbeeld, informatiemanagement of het sociale domein. Hun veranderkracht kun je ook aanwenden voor actuele thema’s als social media, duurzaamheid, burgerparticipatie en digitalisering.

Op deze pagina vind je een overzicht met voorbeelden van diverse opdrachten en opdrachtgevers.

Van regisseur tot beleidsadviseur

Je kan onze trainees voor verschillende opdrachten en functies inzetten, bijvoorbeeld als regisseur, projectleider of beleidsmaker. Samen bepalen we welke competenties nodig zijn en welke kandidaten het beste bij jouw opdracht passen.

Op deze pagina vind je een overzicht met voorbeelden van diverse opdrachten en opdrachtgevers.

Klimaat & Duurzaamheid

Het Mastership Klimaat & Duurzaamheid is een uniek werk- en leertraject dat samen met Klimaatverbond Nederland is ontwikkeld. Dit traject is zo ingericht dat trainees binnen 1,5 jaar de juiste vakinhoudelijke kennis krijgen aangeleerd die nodig zijn voor de uitvoering van de functie, maar tegelijkertijd gaan ze ook werken aan persoonlijke ontwikkeling en het versterken van soft skills. Na afronding van het traject kunnen ze met recht een ervaren, gewilde en vakvolwassen duurzaamheidsprofessional binnen de lokale overheid worden genoemd.

Op deze pagina vind je meer informatie over het Mastership Klimaat & Duurzaamheid

Data & Samenleving

Wij trainen samen met onze partners de kandidaten op 2 componenten: Datawijsheid en -vaardigheid. Door middel van dit traject stomen wij young professinals klaar voor de digitale transformatie binnen de overheid. Zij krijgen alle benodigde tools hiervoor aangereikt.

Op deze pagina vind je meer informatie over het Mastership Data & Samenleving.

Financieel Adviseur

Het unieke Mastership Finance & Control is speciaal ontwikkeld voor overheidsorganisaties die op zoek zijn naar jonge talenten die direct inzetbaar zijn als financieel adviseur. Naast up to date financiële vakkennis ontwikkelen de trainees alle competenties die van belang zijn om in deze functie te kunnen excelleren.

Op deze pagina vind je meer informatie over het Mastership Finance & Control.

Maatwerk standaard

Wil je samen met ons komen tot een opdracht, daar een functieprofiel voor hebben en dat wij op zoek gaan naar een geschikte kandidaat? Dat kan. Wellicht zoek je meerdere kandidaten of heb je al een specifieke opdracht liggen. Kan ook. Of misschien wil jouw organisatie zijn eigen traineeprogramma ontwikkelen en kun je wel wat advies gebruiken. Niet ons aanbod, maar jouw wensen staan bij ons centraal. Onze oplossing is dus altijd op maat.

Waar en wanneer je maar wilt

Onze pioniers wonen en werken overal in het land. Locatie is dus geen probleem. En dat geldt ook voor de start van een opdracht. Heb je snel iemand nodig? Als opdrachtgever bepaal je zelf wanneer je met een trainee wilt starten. Als je wilt, hebben we over drie weken een geschikte pionier up & running.

Hoe we pionierkracht opwekken?

Ontdek ons eigenzinnige traineeprogramma.

Lees verder

Pioniers nodig die het verschil maken?

Laten we snel de mogelijkheden bespreken.

Contact

Nieuw: Mastership Financieel Adviseur

Combineert pionierkracht met up-to-date financiële kennis

Lees verder

Voorbeeldopdracht
De nieuwe wereld van gemeente en geld

FINANCIEEL – Maarten van Houten werkt bij gemeente Waddinxveen als Financieel Adviseur. Wat vindt hij van het nieuwe mastership voor deze functie?

Lees verder