Maak kennis met de
pioniers van morgen

De pioniers van morgen? Dat is jong talent dat het verschil kan én wil maken voor een moderne overheid. Talent dat we met de uiterste zorg selecteren, trainen en begeleiden. Wat kenmerkt deze pioniers en wat levert dat jou als overheidsorganisatie op?

Ze zijn universitair geschoold

Jong talent met een universitaire opleiding deinst niet terug voor complexe materie. Het zijn generalisten die je kan inzetten voor ieder thema dat vraagt om pionierkracht.

Ze hebben maximaal 2 jaar ervaring

Onze young professionals zijn direct inzetbaar en in staat vanaf dag één mee te draaien en snel waarde toe te voegen.

Ze zijn maatschappelijk betrokken

En dus intrinsiek gemotiveerd om bij te dragen aan de doelen van jouw organisatie en te werken aan een moderne overheid.

Ze zijn jong en onbevangen

Met hun aanstekelijke positieve energie, frisse blik en drive zijn onze pioniers in staat te verbinden en met elkaar nieuwe wegen in te slaan.

Het pionieren zit in hun DNA

Zowel onze selectie, de training als begeleiding zijn gericht op de ontwikkeling van de 15 competenties die garant staan voor pionierkracht. Op die competenties wordt iedereen getest en blijvend getraind. En stelt de trainees in staat om daar waar de behoefte aan verandering het grootst is, te excelleren. Onze opdrachtgevers ervaren al 10 jaar dat juist dát het verschil maakt!

Vrijdenkers, slimme doeners én vastbijters

De pionier van morgen is op de eerste plaats een vrijdenker met een open blik naar de wereld en de organisatie waarvoor hij zich inzet. Een Frisse geest die denkt in mogelijkheden en bereid is om nieuwe terreinen te betreden en kansen te pakken.

De pionier van morgen is bovendien een slimme doener die proactief te werk gaat. Een enthousiaste doorzetter die zich niet uit het veld laat slaan en anderen weet mee te krijgen om samen vernieuwing te brengen.

Tenslotte is de pionier van morgen een vastbijter die actuele, complexe thema’s niet schuwt. De perfectionist die blijft schaven, aan zichzelf en anderen. Die zich net zo lang voedt met kennis en ervaring tot hij de sleutel tot succes heeft gevonden.

Benieuwd hoe je onze pioniers kan inzetten?

Van volledig uitbesteden tot eigen traineeprogramma.

Lees verder

Pionierkracht nodig op korte termijn?

Laten we snel de mogelijkheden bespreken.

Lees verder

Voorbeeldopdracht
Je maakt het met mensen

John Posthumus startte in januari als trainee informatieadviseur bij gemeente Vlaardingen.

Lees verder