Nieuws

11-jarig bestaan van Newpublic

Vandaag, op 1 april, is ons jaarlijks jubileum en dat is ook dit jaar geen grap. Bij het opzoeken van de betekenis van het getal 11 word je meteen wijzer. Het getal 11 staat daarmee tussen het getal 10 van perfectie en het heilige getal 12

En zo voelt het nu ook wel een beetje in deze gekke tijd, na een jaar veel thuiswerken en minder fysieke trainingen. Daarmee extra respect voor alle newpublicers die al thuiswerkend aan onze opdrachtgevers energie, veranderkracht en resultaat blijven geven. En respect voor onze opdrachtgevers die in coronatijd een beroep zijn blijven doen op nieuwe trainees. Dank voor het vertrouwen. Laat de lockdown nu maar snel voorbij zijn, dan zien we elkaar weer vaker in onze homebase in Amersfoort!

Talking about figures

11 jaar Newpublic betekent ondertussen ook dat meer dan 300 trainees gestart zijn op meer dan 500 veranderopdrachten in Nederland. Daar zijn we echt trots op, want we zijn Newpublic ooit begonnen met de visie om jonge mensen in hun éigen kracht te zetten en het vertrouwen geven om verantwoordelijkheid te pakken op pittige klussen. Hiermee ondersteunen we gemeenten en de overheid om te vernieuwen op welk domein of thema dan ook. De bewijzen daarvan zien we dagelijks bij de huidige traineegroep. En dankzij ons Alumni Comité en onze blijvende contacten met oud-newpublicers genieten we ook een beetje mee met tot welke mooie carrières een start bij Newpublic kan leiden.

Zo zijn we vandaag allemaal toch een beetje jarig. Daarom aan alle trainees, alumnus en relaties van Newpublic:

Van harte gefeliciteerd!
(en tot snel in Amersfoort)