Masterships

Met een mastership bij Newpublic ontwikkel je jezelf binnen anderhalf jaar tot een gewilde professional. Je kunt overal in het land terecht bij gemeenten en andere opdrachtgevers. Daarbij heb je keuze uit een groot aantal, zeer uitdagende opdrachten binnen één van de specialismes. Een ding is zeker: met ons eigenzinnige trainingsprogramma geef je een boost aan je persoonlijke én professionele ontwikkeling. Zeg het maar, voor welk mastership ga jij? Het Mastership Finance of toch liever het Mastership Klimaat en Duurzaamheid?

Direct solliciteren


Voor welk mastership ga jij?

Ben je op zoek naar een traineeship met verdieping op een specifiek thema? Ga dan voor onze masterships! We zijn altijd op zoek naar nieuwe kandidaten, dus solliciteren kan het hele jaar door!

Mastership Data & Samenleving

Jij gaat impact maken en een actieve bijdrage leveren aan de samenleving door de lokale overheid te helpen in de transitie naar een nieuwe en digitale overheid. Binnen 1,5 jaar leren wij jouw de kneepjes van het vak en ben jij de verbindende factor tussen IT en de business.

Meer over dit Mastership

Mastership Finance

De overheid verandert en kan jong talent met een frisse blik goed gebruiken. Ook op het gebied van financiën. Is dat je terrein en ambieer je een adviesfunctie bij een gemeente of overheidsorganisatie? Met het mastership finance groei je in 1,5 jaar naar de functie van financieel adviseur of business controller.

Meer over dit mastership

Mastership Klimaat en Duurzaamheid

De thema's Klimaat en Duurzaamheid zijn complexe uitdagingen voor veel gemeenten. De doelen uit het Klimaatakkoord vragen om professionals die hiervan een succes weten te maken. Dit mastership stoomt jou klaar om als klimaat -en duurzaamheidsprofessional direct aan de slag te gaan bij een gemeenteorganisatie.

Meer over dit mastership

LAAT JE INSPIREREN DOOR TRAINEES DIE JE VOORGINGEN

Voorbeeldopdracht

Adviseur duurzaamheid bij gemeente Sliedrecht

18 mei 2021

Rowan is in februari vorig jaar begonnen als beleidsmedewerker in de gemeente Sliedrecht.

Lees verder
Voorbeeldopdracht

Jezelf overbodig maken in de openbare ruimte

2 oktober 2020

Achter elke straat, boom, perk en bank in de openbare ruimte zit financiële administratie. En dat is waar Ward Hoop zich bij gemeente Eindhoven mee bezighoudt.

Lees verder
Voorbeeldopdracht

Groentje met lef!

11 september 2020

Fennie, werkzaam bij Zorgbelang Inclusief, vertelt vol enthousiasme over haar functie als projectmedewerker en de toegevoegde waarde van het opleidingsprogramma.

Lees verder