Academy
Gemeentebanen voor jong talent

Gemeentebanen voor jong talent

Werken bij de gemeente 

Ben jij iemand die graag impact maakt? En wil jij een betere leefomgeving creëren voor de inwoners uit jouw gemeente? Kies dan voor één van de vele gemeentebanen bij Newpublic.  

Ben jij afgestudeerd én op zoek naar een gemeentebaan? Dan is een traineeship bij een gemeente misschien wel iets voor jou! Een traineeship volgen bij de gemeente is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar waarom eigenlijk niet? Werken bij een gemeente betekent werken in een dynamische werkomgeving én jezelf ontwikkelen. Ook is er veel keuze uit verschillende vakgebieden zoals het sociaal of ruimtelijk domein, finance of bedrijfsvoering; er zit dus zeker een leuke uitdaging voor jou tussen! 

Op zoek naar een uitdagende gemeentebaan? 

Een traineehip bij de overheid is een fijne combinatie van leren en werken, waarin jij vaak meerdere projecten uitvoert – het zijn dus eigenlijk meerdere gemeentebanen in één! Wanneer je net bent afgestudeerd is dit een interessante manier om jouw kennis te verbreden en jezelf te ontwikkelen tot échte professional in de publieke sector. Een traineeship bij de overheid bij Newpublic is een anderhalf jaar durend traject, waarbij je gevormd wordt tot een gewilde professional. Tijdens het traject werk je aan zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Daarom is ons traineeship bij een gemeente de perfecte start van jouw carrière. Bij Newpublic hebben we veel gemeente vacatures beschikbaar voor young professionals. Onze opdrachtgevers kunnen niet wachten om met onze professionele en enthousiaste trainees samen te werken. Je kunt dus via ons aan de slag bij één van de vele gemeentebanen door heel Nederland.  

Jezelf ontwikkelen met één van onze traineeships / gemeentebanen 

Jazeker, ook bij de gemeente kun je jezelf ontwikkelen en doorgroeien in het vakgebied waar jouw interesse en ambitie ligt. Werken bij een gemeente is dynamisch, want wetten, de politiek én de samenleving  zijn continu in beweging. Dat betekent dat jij jezelf moet ontwikkelen om mee te kunnen bewegen. Een gemeente is dé plek waar talent en ontwikkeling voorop staan. Samen met gedreven collega’s help jij de inwoners van gemeenten en laat je een positieve impact achter.  

Wil jij je ontwikkelen en betekenisvol werk doen? Ga dan voor een voor een leuke gemeentebaan! Meer informatie over traineeships bij een gemeente vind je op de website van Newpublic. 

Waarom kiezen voor Newpublic? 

Newpublic biedt traineeships en masterships aan bij de lokale overheid. Speciaal voor jong talent dat hét verschil wil maken. Want wij geloven dat er verandering nodig is in om vooruit te komen. Daarom stomen wij jong talent klaar tot échte young professionals. Word je trainee bij Newpublic? Dan werken wij samen met jou aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke en professionele vaardigheden met trainingen en coaching. 

Newpublic heeft zelfs professionele field managers in dienst, die je gedurende het traineeship bij de gemeente coachen. Ze begeleiden je stapsgewijs in jouw leer-werktraject. Wil jij de beste in jouw vakgebied worden en meer kennis en vaardigheden op te doen? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze gemeente vacatures / traineeships op de pagina Traineeship gemeente en vind de uitdaging die bij jou past!