Nieuws

Maatregelen door coronavirus

Op dit moment van schrijven zitten we allemaal in een uitzonderlijke en bizarre situatie. Een situatie die we decennialang niet hebben meegemaakt. Toch hebben we vertrouwen dat ons land sterk genoeg is om ons hiervoor te beschermen. Dat vraagt van iedereen nu ongewild veel aanpassingsvermogen en veranderkracht.

Newpublic zal de door de regering en het RIVM geadviseerde maatregelen volledig volgen. Daarnaast zien we voldoende mogelijkheden om jou ook in deze crisissituatie van dienst te zijn. Dat geldt zowel voor sollicitanten als voor opdrachtgevers.

Dit betekent concreet voor jou:

  • Newpublic blijft per mail en telefonisch goed bereikbaar. Ons kantoor in Amersfoort is in beperkte vorm geopend. Neem met vragen contact op met een van onze recruiters of accountmanagers.
  • Fysieke bijeenkomsten worden in overleg met jou zoveel mogelijk omgezet in telefonische of virtuele overleggen. Onze ervaring is dat dat goed werkt!
  • Voor de enkele gesprekken op ons kantoor volgen we de adviezen met betrekking tot hygiëne en een ruime afstand tussen de gesprekspartners.
  • Onze dienstverlening blijft volledig toegankelijk voor opdrachtgevers. De talenten van Newpublic helpen onveranderd mee aan pittige opdrachten maar zijn nu ook beschikbaar om in jouw organisaties mee te helpen aan alles wat nodig is om gemeenten en overheid in deze crisis goed draaiende te houden.
  • We nodigen jong talent uit om te blijven solliciteren. Ons traineeship blijft gewoon doorgaan en er zijn regelmatig nieuwe instroommomenten!
  • Ook de sollicitatiegesprekken gaan ook gewoon door (alleen ook online).

Tenslotte, aan onze relaties en iedereen die wil solliciteren: wij staan nog steeds met enthousiasme klaar om voor jullie aan de slag te gaan!

Heb je verdere vragen, neem dan gerust contact op met mij of een van  mijn collega’s.

Rebecca van de Lagemaat

Directeur Newpublic