Voorbeeldopdracht

Met Koen de ruimte in

Koen als projectmedewerker Ruimte  bij gemeente Leiden.

Grote ruimtelijke projecten op elkaar af stemmen en werken aan een project dat 75 complexe locaties voor ondergrondse containers realiseert?

Klinkt als daar heb je trainee Koen van der Gun voor nodig. Of ik dat gedacht had voordat ik trainee was? Nee dat niet maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik in een korte tijd mijzelf als young professional heb kunnen ontwikkelen. Ik ben namelijk in 10 maanden tijd opgeklommen van projectondersteuner tot medeprojectleider, heel gaaf! Had ik dit van te voren verwacht? Nee maar juist dáarom is dit traineeship voor mij interessant.

“maar juist dáarom is dit traineeship zo interessant voor mij”

In die 10 maanden heb de rol van verbinder leren ontwikkelen door mensen van verschillende afdelingen met elkaar te laten kennismaken. Dankzij die samenwerking zijn er projecten in stroomversnelling geraakt en is men efficiënter gaan werken. Daarnaast heb ik mijn communicatieve vaardigheden versterkt door intensief te spreken met burgers, collega’s en ondernemers. Hoe interessant is het om al die belangen te wegen, afstemmen met de leveranciers, informatie ophalen vanuit burgers en om uiteindelijk samen de knoop door te hakken: op deze 75 plekken komen ondergrondse containers!

Maandag start mijn volgende opdracht, beleidsmedewerker Duurzaamheid, iets heel anders, maar met de mooie ervaring vanuit Leiden én de juiste begeleiding van Newpublic gaat me dit vast weer lukken!

Opdrachtgever: “Koen is mijn steun en toeverlaat geweest en is uitgegroeid tot een volwaardige collega die ver buiten zijn pakket taken en verantwoordelijkheden heeft opgepakt. Hij zocht samen met alle betrokken partijen altijd naar de beste oplossing”

 

Inspirerend verhaal? Bekijk hier alle voorbeeldopdrachten.