Voorbeeldopdracht

Ondersteuning van mantelzorg en inzet van vrijwilligers

De (nieuwe) taken rondom de ondersteuning van mantelzorg en de inzet van vrijwilligers zijn volop in beweging. Van beleidsvorming en het schakelen met wijkteams tot het oprichten van een nieuwe stichting; het behoort allemaal tot deze ontwikkelingen. Ook werk ik aan ‘eigentijds grondbeleid’. Werkt de gemeente nog aan de juiste bouwprojecten in de stad? Dit innovatieve traject met de raad en het college is de perfecte plek om mijn enthousiasme, positief-kritische blik en mijn snelle schakelen toe te passen. Door te werken op verschillende afdelingen én met externe partijen, kan ik mijn kwaliteit om verbindingen te leggen perfect inzetten!

Opdrachtgever: “Ik vind het belangrijk dat gemeenten, dus ook Enschede, kennis maken met jonge, dynamische mensen die een frisse kijk hebben op de uitdagingen in het sociaal domein waarvoor gemeenten staan. Als opdrachtgever heb ik goede ervaring met Newpublic, die mensen als Stephan inzet ook voor moeilijke klussen. Zijn inzet helpt ons al gemeente enorm!” Hans Haveman, Projectmanager Zorg en Technologie

Sociaal domein – Stèphan Meijer
Beleidsadviseur mantelzorg en vrijwillige inzet & beleidsmedewerker ‘eigentijds grondbeleid’

 

Inspirerend verhaal? Bekijk hier alle voorbeeldopdrachten.