Profielfoto

Profiel

Naam: Medisa Shafiei Woonplaats: Nijmegen
Competenties
Competentie 5 Initiatiefrijk
8 / 10
Competentie 5 Samenwerkend
8 / 10
Competentie 5 Sensitief
8 / 10
Competentie 5 Creatief
8 / 10
Competentie 5 Leergierig
8 / 10

Newpublic over kandidaat

Maak kennis met Medisa! Medisa is enthousiaste starter die graag haar achtergrond in bestuurskunde wilt inzetten binnen de overheid.  Medisa valt op door haar verbindende karakter en haar vermogen om draagkracht te creëren. Haar open en spontane houding maakt elk gesprek met haar plezierig en boeiend.

Medisa beschikt al over waardevolle ervaring die haar die ze naast haar studie heeft opgedaan. Daarin heeft ze geleerd om op een planmatige en gestructureerde manier te werken. Haar genuanceerde aanpak en reflectieve houding maken haar een waardevolle teamspeler.

Ze brengt niet alleen haar vaardigheden en ervaring mee, maar ook een optimistische kijk op uitdagingen. Haar vermogen om positiviteit te verspreiden en teamleden te motiveren, maken haar een waardevolle aanwinst voor elke omgeving. Medisa blinkt daarin dus uit in haar communicatie en weet op een verbindende manier relaties op te bouwen en te onderhouden.

Al met al is Medisa niet alleen een starter met een waardevolle ervaring, maar ook een prettige collega om mee samen te werken. Haar planmatige aanpak, verbindende kwaliteiten, genuanceerde denkwijze en positieve instelling maken haar een waardevolle aanvulling voor elk team.

Praktische gegevens

Kandidaat beschikbaar per: 3 april 2024

 

Newpublic logo

Motivatie van kandidaat

Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd en nu wil ik graag aan de slag in het werkveld, waarbij ik mijn ervaring en expertise die ik heb opgedaan tijdens mijn stages en mijn opleiding kan inzetten.

Tijdens mijn studie en werkervaring heb ik mij gericht op het ontwikkelen van beleid en het implementeren van oplossingen binnen het sociaal domein. Als ondersteuner en stagiaire bij D66 Land van Cuijk heb ik mijn vaardigheden op het gebied van fractie- en raadsvergaderingen versterkt, en heb ik actief bijgedragen aan het partijprogramma met betrekking tot duurzaamheid. Daarnaast heb ik als jongerenambassadeur bij het College voor de Rechten van de Mens meegewerkt aan een campagne om jongeren te stimuleren om te stemmen. Mijn meest recente ervaring als stagiaire bij het Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid & Welzijn op Curaçao heeft mij de mogelijkheid geboden om diepgaand onderzoek te doen naar het onderstandsbeleid (uitkeringsbeleid). Mijn bevindingen hebben geleid tot een effectiviteitsonderzoek waarvoor ik een hoge waardering, namelijk een negen en de stag award van Avans Hogeschool heb ontvangen. Daarnaast heb ik tijdens mijn afstudeerproject bij het European Football for Development Network (EFDN) onderzocht hoe het netwerk van professionele voetbalclubs in Europa de sociale impact van hun projecten meet. Hierbij heb ik bijgedragen aan de ontwikkeling van uniforme meetmethoden en rapportage van resultaten.

Deze ervaringen hebben mijn analytische vaardigheden, mijn vermogen om effectief beleid te formuleren en mijn communicatieve vaardigheden versterkt. Ik ben in staat om snel kennis eigen te maken, complexe vraagstukken te doorgronden en proactief samen te werken met verschillende belanghebbenden om tot duurzame oplossingen te komen. Mijn resultaatgerichtheid, overtuigingskracht en organisatorische vaardigheden stellen mij in staat om processen te begeleiden en bij te sturen waar nodig. Ik ben creatief, flexibel en voel me thuis in zowel de bestuurlijke als de operationele omgeving. Door mijn ervaring met politiek-bestuurlijke processen ben ik in staat om effectief te opereren binnen een complexe omgeving.

Als persoon ben ik gedreven, leergierig en toegewijd aan het behalen van maatschappelijke doelen. Door mijn sociale vaardigheden en mijn vermogen om goed samen te werken, ben ik in staat om betrokken partijen te enthousiasmeren en draagvlak te creëren voor vernieuwende ideeën en oplossingen. Mijn optimistische instelling en leergierigheid drijven mij om voortdurend te blijven groeien en ontwikkelen. Ik sta open voor nieuwe kennis en inzichten en ben altijd bereid om nieuwe vaardigheden aan te leren. Daarnaast ben ik flexibel en pas ik mij gemakkelijk aan veranderende omstandigheden aan. Dit stelt mij in staat om snel te schakelen en effectief te blijven opereren, zelfs in complexe en dynamische situaties.

Persoonlijkheidsrapport

Bij Newpublic maken we tijdens onze sollicitatieprocedure gebruik van assessments van The Selection Lab. Door middel van deze assessments kunnen wij de  competenties, drijfveren en cultuurvoorkeuren van de kandidaat op een objectieve manier achterhalen.

Competenties

 • Creativiteit Medisa heeft een meer levendige fantasie dan anderen, is geneigd nieuwe manieren te bedenken om iets te doen en heeft een voorkeur voor innovatie. Bovendien ervaart Medisa geregeld intuïtieve inzichten.
 • Enthousiast Medisa is enthousiast, energiek en vrolijk ingesteld en deelt dit graag met anderen. Zij maakt graag contact met anderen en geeft zichzelf snel bloot. Het is daarom makkelijk om Medisa beter te leren kennen.
 • Inlevingsvermogen Medisa heeft goede sociale vaardigheden en is geïnteresseerd in anderen. Zij vindt het makkelijk om emoties van anderen te begrijpen of te beïnvloeden. Bovendien heeft zij menig betekenisvolle relaties.
 • Moralistisch Medisa is vaak eerlijk en transparant, ook wanneer dit persoonlijke negatieve gevolgen voor haar met zich mee kan brengen. Zij laat zich leiden door morele principes.
 • Netwerken Medisa is geneigd veel interesse te tonen in anderen en ervaart veel plezier in het contact met mensen. Zij is ook geneigd snel haar mening te uiten en is goed in het beïnvloeden van anderen.

Drijfveren

 • Hulpvaardigheid Waarde hechten aan een combinatie van eerlijkheid, vergevingsgezindheid, loyaliteit, verantwoordelijkheid en servicegerichtheid. De wil om te helpen.
 • Veiligheid Waarde hechten aan een combinatie van emotionele veiligheid, voorspelbaarheid, sociale orde, stabiliteit en wederzijdse diensten.
 • Goedheid Waarde hechten aan een combinatie van sociale gerechtigheid, vrede en gelijkwaardigheid evenals openmindedheid.

Cultuurvoorkeuren 

 • Inclusief leiderschap Een cultuur waarbinnen de managers een inclusieve cultuur bevorderen en actief streven naar diversiteit. Mensen krijgen kansen op basis van hun talenten en inzet, waarbij factoren zoals achtergrond, sekse, geaardheid, etc. geen negatieve impact hebben op eventuele kansen. Verschillende perspectieven worden juist gezien als waardevol.
 • Continue feedback Een continue feedback cultuur betekent dat leidinggevenden en collega’s dagelijks of wekelijks feedback geven aan hun team of medecollega’s. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld alleen een (half-)jaarlijks evaluatiemoment.
 • Beloond voor resultaat Een cultuur waarbij mensen worden beloond om hun daden en prestaties. Het krijgen van erkenning of een promotie gebeurt dan ook op basis van deze daden en prestaties en niet op basis van interne politiek.

CURRICULUM VITAE

Opleidingen
2019 – 2023

HBO Bachelor Bestuurskunde / Overheidsmanagement – Avans Hogeschool ’s Hertogenbosch

 • Minor Sport Development aan de Hogeschool van Amsterdam
Stages
Periode Januari 2023 - Juli 2023
Organisatie European Football for Development Network
Functie Afstudeerstagiaire
Werkzaamheden
 • Het uitvoeren van onderzoek naar impact meetmethodes binnen sociale projecten van EFDN, in samenwerking met Feyenoord, Everton, Club Brugge, Vålerenga, Benfica, Real Betis, Rangers FC en Ferencvárosi;
 • Het zetten van een eerste stap naar uniformiteit bij het meten en rapporteren van resultaten uit sociale projecten.
Periode September 2021 - Februari 2022
Organisatie Ministerie van Sociale Ontwikkeling Curaçao
Functie Onderzoeksstagiaire
Werkzaamheden
 • Het uitvoeren van een doeltreffendheidsonderzoek onderstandsuitkeringen op Curaçao.
 • Beoordeeld met een 9 en met dit onderzoek de stageaward van de Avans Hogeschool gewonnen.
Periode 2020 - 2021
Organisatie D66 Land van Cuijk
Functie Ondersteuner en stagiaire
Werkzaamheden
 • Het ondersteunen van Mariëlle van Zuilen bij het voorbereiden van fractievergaderingen en raadsvergaderingen;
 • Het meeschrijven aan het partijprogramma op het gebied van duurzaamheid.
Werkervaring
Periode November 2023 - heden
Organisatie Positieve Zorg Wijkverpleging
Functie Beleidsadviseur
Werkzaamheden
 • Het verantwoordelijk zijn voor verplichte- en niet verplichte onderzoeken, zoals het Patiënt Reported Experience Measure onderzoek en een medewerkerstevredenheidsonderzoek.
 • Het verrichten van HR-taken, zoals functioneringsgesprekken;
 • Het verrichten van administratieve taken, zoals het aanvragen en verwerken van subsidies.
Periode Mei 2023 - heden
Organisatie Coef
Functie Verkoopmedewerker
Werkzaamheden

Bijbaan in een kledingzaak.

Periode Juli 2023 - September 2023
Organisatie Avans Hogeschool
Functie Onderwijsassistent
Werkzaamheden

Het ondersteunen van het docententeam van de opleiding bestuurskunde bij organisatorische werkzaamheden.

Periode Januari 2021 - Maart 2021
Organisatie College voor de Rechten van de Mens
Functie Jongerenambassadeur
Werkzaamheden

Het meewerken aan een campagne om jongeren te stimuleren en te enthousiasmeren om te gaan stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen.

Nevenactiviteiten
Periode Maart 2021 - Maart 2023
Organisatie Gemeente Cuijk
Functie Stembureaulid / teller
Werkzaamheden
Periode Januari 2020 - Maart 2020
Organisatie Gemeente Cuijk
Functie Onderzoeksproject Inburgeringsbeleid Sociom
Werkzaamheden

Het uitvoeren van een onderzoek over de uitvoeringsorganisatie Sociom in opdracht van de gemeenteraad van Cuijk.

Periode November 2019 - Januari 2020
Organisatie Gemeente Cuijk
Functie Project Inwerkdossier Zorg & Welzijn
Werkzaamheden

Het schrijven van een inwerkdossier voor de wethouder Joost Hendriks van de gemeente Cuijk.

Periode September 2019 - November 2019
Organisatie Provincie Brabant
Functie Onderzoeksproject Drugsafval
Werkzaamheden

Het uitvoeren van een onderzoek naar de dumpingen van synthetisch drugsafval in de provincie Brabant.

Interesses
 • Mountainbiken
 • Fitness
 • Hardlopen