Nieuws

RUD Utrecht kiest voor Newpublic

Met ontzettend veel trots kan het team van Newpublic zeggen dat RUD Utrecht Newpublic heeft gekozen als een van de voorkeursleverancier. Uit een strenge selectie van partijen is Newpublic naar voren gekomen als een gewaardeerde partner in het aanleveren van trainees. De komende jaren gaan de pioniers van Newpublic de elf gemeenten van RUD Utrecht ondersteunen door hun vernieuwend talent in te zetten voor de uitvoeringsdiensten.

De RUD Utrecht bundelt de krachten en voert de diensten uit van elf gemeenten en de provincie Utrecht op zes gebieden: bodem, luchtvaart, milieu, natuur & landschap, vuurwerk en water. Vernieuwing op deze zes gebieden wil de organisatie bereiken door ruimte te creรซren voor frisse ideeรซn en initiatieven. Dit zijn ook de waarden waar Newpublic voor staat en dat maakt deze samenwerking zo belangrijk. Newpublic leidt een divers team van jonge professionals op die maatschappelijk betrokken zijn en de grens opzoeken in het proces van vernieuwing.

Het is mooi om te zien dat RUD Utrecht bijdraagt aan een betere leefomgeving en dit wilt bereiken door het inzetten van de pioniers van Newpublic. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe kennis en energie van onze trainees gaat leiden tot een langdurige relatie met RUD Utrecht.