Voorbeeldopdracht

Sociale media inzetten voor gemeente Huizen

Ik werk in het team communicatie van de gemeente Huizen. Geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt mijn werk ook zo leuk. Van online communicatie (social) tot persvragen afhandelen. Ook draai ik mee in projecten en dossiers waarin communicatie een belangrijke rol speelt. Daarin neem ik zelf het initiatief en de verantwoordelijkheid.

“Niet de gebaande paden volgen, maar een eigen weg kiezen.”

Ik probeer als jong professional een frisse blik te werpen op soms complexe zaken. Zo werken we samen naar mooie resultaten.

Opdrachtgever: “Een frisse blik, een nieuwe benadering, vers DNA! Daarom is er gekozen voor een jong professional; iemand die niet de gebaande paden volgt, maar een eigen weg kiest. Zich niet laat leiden door ingesleten patronen, maar nieuwe manieren laat zien. En daarmee het verschil maakt.”  – Wilma Verwoerd, teamleider Communicatie.

 

Inspirerend verhaal? Bekijk hier alle voorbeeldopdrachten.