Voor een moderne
overheid

De pioniers van morgen? Dat is jong talent dat het verschil kan én wil maken. Universitair geschoolde generalisten met maximaal drie jaar werkervaring. Maatschappelijk betrokken trainees die klaar staan om in jouw organisatie projecten of veranderopdrachten van de grond te krijgen. Als ontdekker, maker of overwinnaar.

Ontdekkers

Dit zijn de vrijdenkers met een open blik naar de wereld en de organisatie waarvoor ze zich inzetten. Frisse geesten die denken in mogelijkheden en bereid zijn om te vallen en weer op te staan. Om nieuwe terreinen te betreden en kansen te pakken.

Een typische ontdekker is Nadia Fievet. In dit interview vertelt ze over haar werk als regisseur openbare ruimte bij de gemeente Waddinxveen.

Makers

De makers dat zijn slimme doeners die proactief te werk gaan. Doorzetters die zich niet uit het veld laten slaan, maar waar nodig nieuwe paden aanleggen. Teamworkers die anderen weten mee te krijgen om samen vernieuwing te brengen.

John Posthumus is zo’n maker. In dit interview vertelt hij over zijn werk als informatieadviseur bij gemeente Vlaardingen.

Overwinnaars

Dit zijn de vastbijters die actuele, complexe thema’s niet uit de weg gaan. De onverschokkenen die niet vrezen om zichzelf opnieuw uit te vinden. De perfectionisten die blijven schaven, aan zichzelf en anderen. Die zich net zo lang voeden met kennis en ervaring tot ze de sleutel tot succes hebben gevonden. En bereid zijn die te delen.

De rol van overwinnaar is Suzan Mandemakers op het lijf geschreven. Zij werkt binnen het sociale domein als beleidsadviseur bij zorgorganisatie MEEplus. In dit interview vertelt ze er meer over.

Pioniers van morgen voor jouw organisatie?

Het werven, selecteren en opleiden van trainees voor gemeenten en andere overheidsorganisaties zit in ons bloed. Jaarlijks plaatsen we meer dan honderd trainees bij gemeenten, provincies, ZBO’s en andere overheden.

Hoe we veranderkracht opwekken?

Maak kennis met ons eigenzinnige traineeprogramma.

Lees verder

Benieuwd hoe je pioniers kan inzetten?

Van volledig uitbesteden tot eigen traineeprogramma.

Lees verder

Voorbeeldopdracht
Gemeente Vlaardingen & Jantine de Haan

BEDRIJFSVOERING – Als out-of-the-boxer houdt Jantine de Haan zich bezig met organisatieontwikkeling.

Lees verder