Nieuws

Bijzondere tijden vragen om bijzondere mensen!

Op 1 augustus 2020 mocht ik beginnen aan de functie van algemeen directeur bij Newpublic. In de voorgesprekken en via de website las ik mooie dingen als pionieren, veranderkracht, frisse blikken, aanpassingsvermogen en weerbaarheid. Tijdens die gesprekken en het lezen van voor-infomatie kreeg ik, dacht ik, een goed beeld van onze opdrachtgevers (overheid) en onze trainees!

Toch als ik nu na 3 maanden terugkijk, besef ik me dat het beeld dat ik toen had geen recht doet aan de werkelijke situatie. In korte tijd zie ik namelijk jong talent op pittige opdrachten, veelal vanuit huis, impact maken op hun opdracht en op hun opdrachtgever! Daarnaast zie ik opdrachtgevers zich in alle bochten wringen om het jonge talent dat zij inzetten, een prettige en goede onboarding aan te bieden, ook veelal vanuit huis, om zo de jonge talenten een warm welkom en goede begeleiding te bieden. Wat een aanpassingsvermogen in deze bijzondere tijden!

Bijzondere tijden vragen om bijzondere mensen! Hierbij een dankwoord aan alle opdrachtgevers en trainees die ondanks de veranderende omstandigheden zich weerbaar en sterk opstellen en het verschil willen maken. Ik vind jullie bijzondere mensen in bijzondere tijden!

 

 

RUBRIEKEN