Nieuws

Corona-startsubsidie voor jong talent

We bevinden ons tijdelijk in een fase met thuiswerken. Met een nieuw ritme proberen we allemaal het maximale te doen wat mogelijk is. We zien ook dat het werk binnen gemeenten en overheidsorganisaties vol doorgaat en merken dat er behoefte ontstaat aan continuiteit. De overheid geeft haar ambtenaren nu aanbevelingen om opdrachten met externen toch te laten starten of zelfs naar voren te halen. Ook Newpublic doet graag een duit in het zakje.

Het thuiswerken zorgt er in sommige gevallen voor dat het inwerken van de trainee iets meer tijd kost dan normaal. We zorgen in elk geval dat onze coaches en buddies vanaf de start intensiever beschikbaar zijn. Daarnaast maakt Newpublic voor haar opdrachtgevers een financiële ondersteuning beschikbaar. Om het mogelijk te maken dat projecten nu tóch kunnen starten en jong talent ook in deze periode kan instromen:

Bij de start van onze talenten op een nieuw project biedt Newpublic haar relaties gedurende een periode van één maand een vrijstelling van tarief.

 

Deze “start-subsidie” is van toepassing:

  • zolang de intelligente lock-down met thuiswerken van kracht is.
  • voor projecten of opdrachten voor een periode van minimaal een jaar.
  • voor kortere projecten geldt een kosteloze startperiode van 2 weken.

We hopen dat we onze relaties hiermee kunnen helpen om de werkzaamheden en nieuwe opgaven op niveau te houden. Heb je interesse en de mogelijkheid om hier gebruik van te maken? Jouw regiomanager staat graag klaar om de toepassing te bespreken!

Namens de directie en de regiomanagers van Newpublic

RUBRIEKEN