De ervaringen van Sietske, Sven en Bianca

Sietske, Sven en Bianca werken alle drie bij KBenP. Waarom? Bianca wilde kwaliteit leveren en haar horizon verbreden, Sven hield niet van onnodige regels en wilde het maximale uit zichzelf halen en Sietske wilde afwisseling en nieuwe mensen ontmoeten.

Sven Blom

“Door KBenP Zaakgericht Werken op te richten heb ik de mogelijkheid om samen met een team te werken op een manier dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen. Ik houd niet van onnodige regels en ga uit van vertrouwen in elkaar. We werken allemaal met een duidelijk doel; een bijdrage leveren aan de overheid en dan specifiek op het gebied van informatiemanagement en veranderkunde. Vanuit onze onafhankelijke positie kunnen wij onze ideeën en ambities zonder voorbehoud delen met de rest van Nederland. Als bedrijf staan we ergens voor en hier houden we aan vast. Take it, or leave it!”

Bianca Ruizendaal

“Na bijna 7 jaar gewerkt te hebben voor een gemeente wilde ik mijn horizon verbreden. Dat is makkelijker gedacht, dan gedaan. Waar wil ik dan heen? Een andere gemeente, een geheel andere overheid of juist een adviesbureau? Maar dan zeker niet zomaar een adviesbureau. Ik snap dat de schoorsteen moet roken, maar simpelweg uurtje factuurtje is niets voor mij. Ik wil kwaliteit leveren en echt iets voor de klant kunnen betekenen.

Het antwoord diende zich uiteindelijk aan bij KBenP Zaakgericht Werken. Na kennisgemaakt te hebben met een paar adviseurs was ik verkocht. Het zijn enorm goede adviseurs met veel kennis die, net als ik, hun energie halen uit het leveren van goede producten en diensten. Ik heb hier een top baan gevonden met de afwisseling en uitdaging die ik zocht.”

Sietske Goettsch

“Het leukste aan mijn werk bij KBenP Zaakgericht Werken vind ik dat geen enkele week hetzelfde is. Je komt steeds op nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen. Ik heb meestal twee á drie opdrachten tegelijkertijd. Soms kom ik langere tijd bij een organisatie voor een paar dagen in de week en soms geven we alleen een workshop, of schrijven we een kort advies. Ook inhoudelijk zit er veel variatie in. Die afwisseling vind ik heerlijk, zo blijf ik productief en weet ik zeker dat ik als adviseur met een ‘blik van buiten’ naar onze klanten kan kijken.

In ons team werken we op een succesvolle manier samen met veel vrijheid en flexibiliteit. We werken veel in duo’s en overleggen wie welke opdracht gaat oppakken en op welke manier. Bovendien proberen we naast de adviesopdrachten, nieuwe producten te ontwikkelen en evenementen te organiseren om zo de overheid en de leveranciers te inspireren en uit te dagen.”

Ga jij ervoor?

Word jr. Adviseur Digitale Transformatie bij KBenP Zaakgericht Werken

Solliciteer direct!