Niet zo maar een
traineeprogramma

Wat er bijzonder is aan onze aanpak? Misschien dat veranderkracht en pionierschap centraal staan in onze opleiding en begeleiding. Dat onze trainees op plekken terechtkomen waar zij écht het verschil kan maken. Dat we ervoor zorgen dat ze fris zijn en blijven. En hen de bagage meegeven om resultaat te behalen en die te verbinden aan de organisatie.

Wij geloven dat jong talent alleen kan opbloeien met de juiste training en begeleiding. En dat onze pioniers alleen het verschil kunnen maken voor jouw organisatie als we elkaar door en door kennen, zorgen voor de perfecte match en intensief samenwerken.

Een neus voor talent

Het werven, selecteren en opleiden van trainees voor gemeenten en andere overheidsorganisaties zit in ons bloed. Jaarlijks plaatsen we meer dan honderd trainees bij gemeenten, provincies, ZBO’s en andere overheden.

Ons recruitmentteam maakt daarbij gebruik van een groot netwerk van kandidaten, trainees en ex-trainees, zowel landelijk als regionaal. Als het gaat om de inzet van wervingskanalen en selectiemiddelen, weten we uit ervaring wat wel en wat niet werkt. En mocht je meerdere trainees tegelijk willen inzetten dan organiseren we een talentendag waarop je de kandidaten kan ontmoeten die naadloos aansluiten bij het profiel dat je voor ogen hebt.

Iedere trainee zijn eigen fieldmanager

Natuurlijk, trainees zijn starters die op gang geholpen moeten worden. Ze vragen de nodige begeleiding. Het mooie is dat wij jou daarin ontzorgen. Iedere trainee heeft namelijk een eigen fieldmanager. De fieldmanager komt regelmatig langs om de trainee te begeleiden en jouw ervaringen te bespreken.

De fieldmanager kun je zien als een coach die zowel de persoonlijke en professionele ontwikkeling in de gaten houdt als de invulling van de opdracht. De fieldmanager zorgt er bovendien voor dat de verwachtingen over en weer helder zijn en zo nodig worden bijgesteld.

Blijven leren dankzij de trainingsdagen

Wie pionier van morgen wil worden en blijven, zal zich moeten blijven ontwikkelen. Daarom komen al onze trainees eens in de twee weken bij elkaar voor een trainingsdag.

Op ons kantoor in Amersfoort leren zij zichzelf beter kennen, leren ze van elkaar en leren ze de skills die nodig zijn om te pionieren. Ook essentiële vaardigheden als presenteren, projectmatig werken en omgevingsmanagement komen aan bod. Niet in een klassiek klasje, maar in de vorm van serious games, masterclasses en interactieve sessies. Gevarieerd, intensief, uitdagend en allesbehalve saai.
Het traineeprogramma stimuleert de frisse, open blik en vergroot de veranderkracht. Het is daarmee een cruciaal deel van het traineeprogramma en doorslaggevend voor het uiteindelijke succes.

Jouw eigen traineeprogramma?

Dat kan! Onze expertise en ervaring zetten we namelijk ook in voor klanten die hun eigen traineeprogramma willen opzetten. We analyseren jouw behoeftes en doelstellingen en stellen samen een traineeship samen dat daar perfect op aansluit. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden.

De pioniers van morgen?

Dat zijn de ontdekkers, de makers en de overwinnaars.

Lees verder

Hoe je pioniers kan inzetten?

Van volledig uitbesteden tot eigen traineeprogramma.

Lees verder

Expertise
Zo vinden we de pioniers van morgen

Jong talent dat het verschil kan maken, is dun gezaaid. Hoe vind je die speld in een hooiberg? Rebecca van de Lagemaat geeft je 8 tips.

Lees verder