Maak kennis met KBenP Zaakgericht Werken

KBenP Zaakgericht Werken is een jong adviesbureau op het gebied van informatiemanagement en digitaal (zaakgericht) werken. Hoe verschillend de achtergrond en drijfveren van de adviseurs ook zijn, ze hebben allen de drive om bij te dragen aan een stabiele digitale publieke sector.

Ons DNA

Kenmerkend voor KBenP Zaakgericht Werken is onze onafhankelijkheid van leveranciers. Onafhankelijk, maar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Zaakgericht werken

Vrijwel elke overheidsorganisatie houdt zich momenteel bezig met Zaakgericht Werken. Iedere gemeente heeft daarvoor een eigen aanpak en een ander systeem. Nog altijd wordt er naar onze mening te weinig kennis gedeeld.

Om inzicht te geven in het gebruik van zaaksystemen geven wij advies en hebben we onder andere deze website opgezet: een plek waar van verschillende organisaties in Nederland inzichtelijk is welk zaaksysteem ze gebruiken. Geen moeilijk doorzoekbare website, maar een simpele kaart. In de loop van de tijd zijn hier steeds meer systemen bij gekomen.

Naast de kaart proberen wij ook zoveel mogelijk nieuwsberichten rondom Zaakgericht Werken en informatiemanagement te verzamelen. Benieuwd waar die over gaan? Ze zijn terug te vinden op onze nieuwspagina.

Ons team

KBenP Zaakgericht Werken bestaat uit een team van acht adviseurs met kennis van informatiemanagement, architectuur en ICT, dienstverlening, KCC, aanbestedingen, communicatie, veranderkunde en DIV. Zelf schrijven wij ook geregeld blogs over wat wij meemaken tijdens onze opdrachten of nieuwe trends die wij voorzien.

Ga jij ervoor?

Word jr. Adviseur Digitale Transformatie bij KBenP Zaakgericht Werken

Solliciteer direct!