Pioniers van morgen

Jonge, getalenteerde mensen die het verschil kunnen én willen maken. Universitair geschoolde generalisten met maximaal drie jaar werkervaring. Maatschappelijk betrokken, frisse geesten die geloven in een betere wereld. In een maakbare wereld. Dat zijn de pioniers van morgen. Dat zijn de mensen waarnaar we op zoek zijn.

Misschien schuilt er in jou ook een echte pionier. En ben jij een typische ontdekker, maker of overwinnaar. Herken jij je in een van deze rollen? Sluit je dan aan en solliciteer. We kunnen je goed gebruiken!

Ontdekkers

Dit zijn de vrijdenkers met een open blik naar de wereld en de organisatie waarvoor ze zich inzetten. Frisse geesten die denken in mogelijkheden en bereid zijn om te vallen en weer op te staan. Om nieuwe terreinen te betreden en kansen te pakken.

Een typische ontdekker is Nadia Fievet. In dit interview vertelt ze over haar werk als regisseur openbare ruimte bij de gemeente Waddinxveen.

Makers

De makers dat zijn slimme doeners die proactief te werk gaan. Doorzetters die zich niet uit het veld laten slaan, maar waar nodig nieuwe paden aanleggen. Teamworkers die anderen weten mee te krijgen om samen vernieuwing te brengen.

John Posthumus is zo’n maker. In dit interview vertelt hij over zijn werk als informatieadviseur bij gemeente Vlaardingen.

Overwinnaars

Dit zijn de vastbijters die actuele, complexe thema’s niet uit de weg gaan. De onverschokkenen die niet vrezen om zichzelf opnieuw uit te vinden. De perfectionisten die blijven schaven, aan zichzelf en anderen. Die zich net zo lang voeden met kennis en ervaring tot ze de sleutel tot succes hebben gevonden. En bereid zijn die te delen.

De rol van overwinnaar is Suzan Mandemakers op het lijf geschreven. Zij werkt binnen het sociale domein als beleidsadviseur bij zorgorganisatie MEEplus. In dit interview vertelt ze er meer over.

Ben jij een echte pionier?

Ontdek of een traineeship bij newpublic bij jou past.

Doe de test

Direct solliciteren?

Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten.

Solliciteer

Voorbeeldopdracht
Gemeente ‘s-Hertogenbosch & Dieke Hengelaar

Het leuke aan beleidswerk is dat je met veel mensen in contact komt ..

Lees verder